Почитувани ученици,
✅ Ве информираме дека врз основа на одлуката на Владата, почетокот на второто полугодие од учебната година ќе започне на 01.02.2022 година, и тоа по следниот распоред на смени:
➡️ I и III година, втора смена (13:30)
➡️II и IV година, прва смена (7:30)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *