Ова за мене е едно од најинтересните, најубавите и најзанимливите патувања на кои сум учевствувала. Многу сум среќна што оваа организација (youth on-board) ми ја даде оваа можност. На проектот на кој јас присуствував во главно имавме работилници за како да го составиме нашето сиви и мотивационо писмо, а потоа каде и како можеме да ги искористиме истите. Во текот на целиот проект посетивме многу знаменитости во Белгија, Португалија и Шпанија. Сите активности беа многу интересни од кои исто така и научив многу. Само на сите ќе ви препорачам да не се плашите од нови предизвици затоа што секој нов чекор отвара нови врати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *