Романија продолжува да доминира со проекти, овој пат со тренинг курс во Капатанени од 27 Март – 03 Април 2022.
Дигитализацијата го мени светот со голема брзина, притоа влијае и на секојдневието.

Целта на тренинг курсот “Digital Technology as a Tool” е зголемен квалитет во дигиталната работа на невладините организации. Вклучувајќи поголема дигитална способност на нивниот кадар и зголемување на вештините на 32 младински работници со ниво А1 и В2 владеење на Digital Competence Framework.

Доколку сте заинтересирани аплицирајте на:https://forms.gle/j9W8mQ5swTyyxcxR7


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'