Младинските размени продолжуваат со “Your life, Your choice” повторно во Милков, Полска (Miłków, Poland) од 28.03.2022 до 06.04.2022.

Младите, мотивирани учесници ќе се стекнат со знаење за поздрав социјален живот, притоа создавајќи пријатна средина за споделување на искуства и знаења. Учесниците ќе ги истакнат бенефитите на здрав живот во социјалното општество наспроти притисоците од истото.

Доколку сте заинтересирани аплицирајте на следниов линк:https://forms.gle/wRjdDvro36aqa38H7


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'