Денешниот модерен начин на живот ни дава малку време да се фокусираме на нашето ментално здравје и квалитетниот начин на живеење.

Доколку сакате да ги амортизирате вашите стресови, да за големите контролата над несаканите реакции кои му штетат на вашиот организацм, оваа младинска размена е токму за вас.

Младински Борд ви озвозможува да бидете дел од младинската размена „United colors of Europe“ во Rakičan, Murska Sobota, Slovenia, од 07 до 15 март 2022 година.Трошоците за превоз, смештај и храна се покриени.Не испуштајте ја оваа шанса и аплицирајте на: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc15P0vGRE…/viewform…


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'