Сезоната на Erasmus+ проекти продолжува во саканата Шпанија во Искар.

Од 01-07.03.2022 ТРЕНИНГ курсот “Productive Networks” ќе се реализира вклучувајќи 18 млади од 8 држави. Заедно ќе развиваат тренинг поврзан со инклузија на социјалните мрежи како интересни алатки за продуктивна работа и намалување на нивното пасивно користење.

Дали сакате да ја посетите Шпанија, притоа и да бидете дел од Еразмус тренинг курс?

Аплицирaјте: https://forms.gle/QGv9fbf6DYZjAvcW6


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'