МЛАДИНСКИ БОРД ви овозможува да бидете дел од младинската размена во Шпанија од 17.04.2022 до 25.04.2022.🙅🏻‍♀️Постои психичко, вербално и физичко малтеретирање. Кога насилството и агресијата кон определено лице или група на лица се спроведува преку социјалните мрежи добива облик на Cyberbullying.

Доколку сакате да дознаете повеќе за формите на онлајн насилство, начинот на нивно спречување, превенција за истите, подигнување на нивото на почит спрема различностите во културата, степенот на образование, етнички и друг поглед ова е идеална можност за тоа! Трошоците за смештај, храна и патување се покриени.

Аплицирајте на следниот линк за да бидете дел од ова прекрасно искуство: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfCwXlFdZr…/viewform…


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'