Денес живееме во свет каде дигитализацијате е неизбежна, но и потребна.”Digital Transformation” повторно во Неа Каликратија, Грција од 31.03 – 09.04.2022 има за цел да промовира паметно користење на дигиталните алатки од страна на младите со цел на нивен развиток и поголема работо-способност.

Трошоците за пат и сместување се покриени од страна на организаторот!

Доколку Ве интересира темата на дигитализација и рационално користење на достапните дигатални алатки аплицирај на: https://forms.gle/uCLiuvSj2w7vbauH9


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'