Храдек, Чешка е следната Erasmus дестинација од 04 – 13 март. Овој пат темата е “My firm, my soul” едуцирајќи ги младите на разни методи за развивање на бизнис, фиктивни фирми и што значи да си “entrepreneur”.

Преку разни, иновативни методи на неформална едукација младите ќе се стекнат со богато знаење, искуство и алатката YouthPass.

Сместувањето, храната и превозот се покриени!

Не пропуштај ја можноста за запознавање нова држава, култура и развување на сопствените знаења.

Аплицирaјте: https://forms.gle/1wDzRZ3nhr1ryiHZA


Association for Cultural and Educational Development – YOUTH ON BOARD from Shtip, Macedonia is voluntary, non-profit, non-governmental Association. Read more at: https://youthonboard.com.mk/

May be an image of text that says 'YOUTH BOARD on'