Успеси на меѓународниот натпревар по Астрономија и Астрофизика IAAC и меѓународен натпревар по Математика!

Нашиот ученик Иван Костевски II-2 клас ,на меѓународен натпревар по Астрономија и Астрофизика IAAC ,освои сребрен медал во конкуренција на 4650 натпреварувачи од 98 земји […]